Brasserie / Restaurant De Rare Vos - Heuvelland

Stel zelf je kerst- of oudejaarsmenu samen!
Voor bij de aperitief...
Trio van hapjes € 6/persoon
- roomkaasje met tomatensalsa en gerookte zalm
- scampi met currysaus
- pladijsrolletje met courgette en gerookte ham
Tapasbord koud € 25/schotel (4 pers.)
- Spaanse ham, rillette, olijven, Spaanse kaas, tapenades en bruschetta
Tapasbord koud en warm € 35/schotel (4 pers.)
- Spaanse ham, rillette, olijven, Spaanse kaas, tapenades en bruschetta
- kaasballetjes, huisgemaakte loempia's, tortilla en scampi
Een voorafje...
Knolseldersoep met spekreepjes € 5/liter
Wortelsoep met steranijs € 5/liter
Kaaskroket € 2,5/stuk
Garnaalkroket € 3,2/stuk
Zeevruchtencocktail met garnaal, zalm, krab, sla, tomaat en ei € 12
Rundscarpaccio € 10
Hoofdgerechten met vis... kunnen ook als voorgerecht
Ovenpannetje met vis en zeevruchten in schaaldierensaus € 18 HG / € 12 VG
Schelvishaasje met witte wijnsaus, geparfumeerd met sinaasappel, mosseltjes, wortel en zoete aardappel € 18 HG / € 12 VG
Zeebaars met citroensaus, prei, courgette en garnalen € 18 HG / € 12 VG
Bouillabaisse van de Noordzee met rouille € 18 HG / € 12 VG
... alle visgerechten worden geserveerd met amandelkroketten
Hoofdgerechten met vlees... niet als voorgerecht
Orlof van kalfsvlees en champignonsaus € 19
Hertensteak met peper- of champignonsaus € 19
Gepekeld varkenshaasje met champignonsaus € 18
Hertenstoofpotje € 15
... alle vleesgerechten worden geserveerd met witloof, puree van knolselder, quenelle van wortel en zoete aardappel en amandelkroketten
Om te eindigen...
Kerstbuche € 6/persoon
Bestel tijdig!
Bestellingen voor kerstavond en kerstdag (24/12 & 25/12) worden opgenomen tot en met maandag 21 december.
Bestellingen voor oudjaarsavond en nieuwjaarsdag (31/12 & 01/01) worden opgenomen tot en met maandag 28 december.
Alle samenstellingen zijn mogelijk: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, maar bijvoorbeeld ook enkel hoofdgerecht en dessert, of ...
Deze gerechten zijn door uzelf bij ons af te halen.